TAPACIRANJE NAMEŠTAJA

Prekrivači za nameštaj

Prekrivaci za namestaj

Prekrivači su sjajan način za promenu izgleda i osećaja unutar nekog prostora.

Oni mogu starom nameštaju vratiti duh i dati novi izgled, da ne pominjemo uštedu u odnosu na restauraciju ili presvlačenje. Prekrivači daju Vašem nameštaju novi izgled efektno i brzo. Mnogi imaju i rezervni set prekrivača da mogu menjati izgled čitave prostorije u zavisnosti od prilika, jednostavnom promenom boja.

Najpopularniji materijali koji se koriste za izradu prekrivača su razna štampana pamučna platna, keper, šenil, damast. Svi se mogu prati mašinski i zato su idealni ako se Vaš nameštaj dosta koristi.

Izgled prekrivača može biti različit i prvenstveno zavisi od komada nameštaja za koji se radi - dvosed, trosed, fotelja, bilo koja vrsta ležaja ili trpezarijske stolice. U zavisnosti od toga, prekrivači mogu imati: skrivene čičak trake ili lastiš koji obezbeđuje čvrstu poziciju prekrivača na željenom mestu, mogu biti sa ili bez poruba, sa mašnom ili faltama, sa vidljivim nogicama (kod stolica) ili tako da ih prekrivač pokriva.

Prekrivači nisu samo zgodan način dekorisanja, već i zaštita Vašeg nameštaja od neželjenih fleka (na primer, tokom proslave rođendana, slave).

Zbog svega ovoga nadamo se da će i prekrivači postati deo Vašeg kućnog dekora.